Notícies relacionades

L’Observatori de Cala d’Hort acull un nou cicle d’observacions astronòmiques

L’Observatori de Cala d’Hort acull un nou cicle d’observacions astronòmiques

Seràn el 8 de juliol, el 9 de setembre i el 23 de setembre.

Un any més, el Consell Insular d'Eivissa, en col·laboració amb l'Agrupació Astronòmica d'Eivissa (AAE), organitza un nou cicle d'observacions del cel a l'Observatori de ses Païsses de Cala d'Hort.

Aquest nou cicle permetrà l'observació entre altres coses, de la nebulosa d’Orió, cúmuls estel·lars, la galàxia d’Andròmeda o el conjunt de les Plèiades.

Atès l'interés d'aquesta activitat i les nombroses sol·licituds de participació que es reben cada any, per aquest nou cicle les places s'han ampliat a 35 participants per observació.

Com sempre, les activitats d'observació previstes són gratuïtes, si bé la inscripció és obligatòria. Com que no està permès accedir-hi amb vehicles particulars, el trasllat es farà en autobús, que recollirà les persones participants una hora abans de l'inici de l'observació, a la Seu del Consell Insular d'Eivissa (avinguda d'Espanya, 49, d’Eivissa), punt al qual tornarà finalitzada l'activitat.

Per a informació i reserves, qui hi estigui interessat pot dirigir-se al correu arxiuimatgeiso@gmail.com, indicant nom i cognom de les persones assistents així com telèfon de contacte. Es podran inscriure un màxim dos participants per cada inscripció a excepció d'unitats familiars simples. Les inscripcions es realitzaran per ordre d'entrada dels correus electrònics.

El termini d’inscripció per a les observacions previstes estarà obert en les següents dates:

8 de juliol, a les 23.00 h, període d'inscripció obert entre els dies 1 i 3 de juliol, ambdós inclosos.

9 de setembre, a les 22.00 h, període d'inscripció obert entre els dies 2 i 4 de setembre, ambdós inclosos.

23 de setembre, a les 22.00 h, període d'inscripció obert entre els dies 16 i 18 de setembre, ambdós inclosos.