Notícies relacionades

Sa Nostra Sala acull l'exposició fotogràfica de Ferrer Barbany ‘Eivissa a Contrallum’

Sa Nostra Sala acull l'exposició fotogràfica de Ferrer Barbany ‘Eivissa a Contrallum’

El centre cultural del Consell d’Eivissa ‘Sa Nostra Sala’ acull des d'aquest dijous 3 d'agost la mostra fotogràfica de Vicent Ferrer Barbany ‘Eivissa a Contrallum’, una exposició que recopila diverses fotografies de la ciutat d'Eivissa sota l'abstracta i subjectiva mirada del seu autor.
Avui s'ha presentat en roda de premsa aquesta exposició de la mà del propi artista, Vicent Ferrer Barbany i el director insular de Cultura i Patrimoni, Miquel Costa. L’exposició que s'inaugura aquest dijous a les 21.00 hores, romandrà oberta fins al pròxim 13 de setembre en horari de dilluns a divendres de 10.00 a 13.30 hores i de 17.30 a 20.30 hores.

Les comissàries d'aquesta exposició fotogràfica, Lina Sansano i Lola Tena, han destacat que es tracta d'una col·lecció d'imatges “úniques” on l'autor “utilitza diferents recursos com a superposicions, transparències, moviments i abstraccions” i d'aquesta manera, suposa “un autèntic viatge oníric a través de la particular mirada de la realitat de Ferrer Barbany de la ciutat d'Eivissa”.

Per part seva, l'artista ha detallat que “amb aquestes fotografies he volgut reinterpretar la quotidianitat i usar el moviment per plasmar una altra realitat”. L'autor també ha subratllat alguna de les tècniques que ha utilitzat com “la superposició de diverses imatges, preses en el mateix moment, per a transparències que mostrin la fragilitat de la vida o els reflexos en els cristalls, que serveixen com a finestra i com a pantalla, donant lloc a imatges per capes, unes resulten més clares i altres donen lloc a una major confusió”. “Saul Leiter, Lee Friedlander, Robert Frank, Fan Ho, José Manuel Navia o Francesc Català-Roca han estat els autors que m'han servit de font d'inspiració”, ha conclòs Ferrer Barbany.