Notícies relacionades

El termini per presentar esmenes a les ajudes a estudiants d’Eivissa conclou el pròxim 9 d’octubre

El termini per presentar esmenes a les ajudes a estudiants d’Eivissa conclou el pròxim 9 d’octubre

El 25 de setembre de 2023 es va publicar al tauler d’anuncis i edictes electrònics de la Seu Electrònica del Consell Insular d’Eivissa la llista d’esmena de deficiències de les sol·licituds amb deficiències presentades a aquestes ajudes a estudiants de l’illa d’Eivissa, per al curs 2022-2023.

Les persones interessades disposen d’un termini de deu dies hàbils, comptador a partir del dia següent al de la publicació de l’anunci, per efectuar l’esmena requerida. Així, el termini d’esmena s’inicia el dia 26 de setembre de 2023 i finalitza el dia 9 d’octubre de 2023, ambdós inclosos.

La documentació pot aportar-se a través de la Seu Electrònica del Consell Insular d’Eivissa (https://seu.conselldeivissa.es) –mitjançant certificat digital–, al Registre General d’Entrada del Consell Insular d’Eivissa (amb cita prèvia, per telèfon 971195416 o a través de la pàgina web https://citaprevia.conselldeivissa.es) o a qualsevol dels llocs que estableix l’article 16 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Si la documentació s’envia per correu postal certificat, la documentació corresponent ha de presentar-se en un sobre obert a fi que l’exemplar destinat al Consell Insular d’Eivissa i l’exemplar per a l’interessat es datin i se segellin abans de certificar-se (“correu administratiu”). Si l’oficina de Correus no data i segella la documentació, s’entendrà com a data de presentació vàlida la d’entrada al Registre General d’Entrada del Consell.

Si les persones que consten en aquesta llista no presenten la documentació requerida, després d’haver pres la resolució pertinent, es considerarà que desisteixen de la seua petició.