Notícies relacionades
Eivissa promou prop de 30 milions d’euros en inversions formatives per millorar la qualitat dels serveis turístics

Sa Coma albergarà l’Àrea de Cultura i Formació amb la nova Escola de Turisme, l’Escola d’Hoteleria, l’Escola d’Idiomes, el Parc Bit, una residència estudiantil i el Centre de conservació, restauració i recuperació del patrimoni cultural.

El Parc insular de serveis de Sa Coma serà la seu d’una Àrea de Cultura i Formació que concentrarà sis instal·lacions educatives destinades a millorar la qualitat dels serveis turístics d’Eivissa, com són la nova Escola de Turisme, l’Escola d’Hoteleria, l’Escola d’Idiomes, el Parc Bit, una residència estudiantil i el Centre de conservació, restauració i recuperació del patrimoni cultural.

El president del Consell Insular d’Eivissa, Vicent Marí, i el conseller de Presidència, Vicente Roig, han presentat avui les línies mestres d’aquesta àrea que inclou la nova Escola de Turisme d’Eivissa “una aposta ferma per oferir una formació de qualitat i donar noves oportunitats d’aprenentatge als estudiants de l’illa, que podran tenir al seu abast una escola moderna, puntera i que resol les reclamacions dels docents i estudiants de Turisme a Eivissa que demanaven un nou centre”, ha explicat Marí.

Els detalls de l’avantprojecte de la nova Escola de Turisme s’han presentat a l’equip docent i representants d’estudiants de l’actual escola, una instal·lació que comptarà amb vuit aules, una aula d’informàtica, una biblioteca, sis despatxos, sala de professors, sala de secretaria, recepció i sala d’estudis. Quant a la residència per a estudiants, disposarà de 12 habitacions dobles i 28 individuals ( amb capacitat total per a 52 persones), sala d’estudis i office.  La inversió prevista per aquestes dos instal·lacions que es trobaran a dos del edificis de sa Coma, és de prop de 5 milions d’euros.

Juntament amb les inversions realitzades i les previstes en l’Escola d’Hoteleria (prop de 8 milions d’euros), el Parc Bit ( 5 milions d’euros), l’Escola d’Idiomes (7 milions d’euros) i del futur Centre de conservació, restauració i recuperació del patrimoni cultural ( 3 milions d’euros), aquest espai de Cultura i Formació suposarà una inversió global de prop de 30 milions d’euros. El president Vicent Marí ha assenyalat que amb aquest projecte “Eivissa guanya en qualitat de formació per guanyar en qualitat turística i en qualitat de servei. Ara, els nostres docents i estudiants, disposaran de les ferramentes per gaudir d’una educació puntera, a unes instal·lacions pròpies i exclusives i Eivissa, a més, amb la residència per a estudiants, serà destinació de formació per a estudiants de fora de l’illa”.

El conseller de Presidència, Vicente Roig, ha explicat que amb aquest important projecte “estam d’enhorabona a Eivissa perquè, per primera vegada en 50 anys d’història, l’Escola de Turisme comptarà amb unes instal·lacions pròpies i exclusives”.

Documents