El Departament de Gestió Ambiental, Sostenibilitat, Innovació i Transparència, comprèn:

  • L'activitat competencial pròpia del Consell Insular en relació amb les matèries de medi ambient i de planificació i gestió de residus no perillosos; Servei d'extinció d'incendis i salvament i Parc Insular de Bombers.
  • Gestió de l'administració electrònica, transparència, innovació i tecnologies de la informació i comunicació (TIC), recursos informàtics, noves tecnologies i societat del coneixement.
  • Oficina d'Assistència en matèria de registre i atenció al ciutadà.
  • Aquest departament també gestionarà els serveis propis del seu àmbit d'actuació prestats en els diferents centres propietat del Consell Insular.
Conseller

Sr. Ignacio José Andrés Roselló

Conseller executiu del Departament de Gestió Ambiental, Sostenibilitat, Innovació i Transparència

Directors Insulars

Sr. Javier Torres Ribas

Javier Torres Ribas (Partido Popular), és graduat en Arts Aplicades, en l'actualitat està cursant un Grau Multimèdia, té un màster propi en Màrqueting i Comunicació Digital i màster propi en Sistemes d'Informació Geogràfica (SIG), titulat en Direcció i Gestió de la Informació i les seves Tecnologies, titulat en Especialització en Gestió Cadastral amb Tecnologies GIS, Curs de Gestió Cadastral i Tributària de l'Impost sobre Béns immobles, Curs d'especialització en Protecció de dades de caràcter personal en les Administracions Públiques, Certificat per l'Agència Estatal de Seguretat Aèria de Pilot de Drons A1-A3.

Des de l'any 2000 fins a l'any 2012 va treballar com a tècnic en obres i cadastre a l'Ajuntament de Santa Eulària del Rio, i des del 2012 fins al 2023 va treballar a l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja. També ha realitzat projectes per al Consell de Formentera en el 2012 i en el 2015.

Portal de Transparència

Càrrec

Director Insular de Noves Tecnologies i Oficina d’Atenció a la Ciutadania

Agenda
Consulta l’agenda pública