Notícies relacionades

Surt a licitació el servei regular de transport interurbà de viatgers per carretera d’Eivissa

Surt a licitació el servei regular de transport interurbà de viatgers per carretera d’Eivissa

En el dia d’ahir va ser publicat en la Plataforma de Contractació del Sector Públic la licitació de Concessió per a la prestació del servei regular permanent d’ús general de transport interurbà de viatgers per carretera de l’illa d’Eivissa, amb import de 86.863.667,95 euros. Aquest contracte surt amb dos lots diferenciats: Lot 1 de transport Metropolità d’Eivissa i Lot 2 de l’illa d’Eivissa i té una durada de 10 anys.

Aquest contracte suposa un augment del servei, sobretot en temporada baixa, que contempla 61 línies d’autobús amb un increment de quilometratge anual del 48,4% respecte l’actual servei, que data de 1996 i que han estat prorrogades en múltiples ocasions des de 2018. Els objectius d’aquest “nou paradigma de transport públic que esdevindrà aquesta concessió”, són “l’augment de línies i freqüències i la modernització del servei” amb la introducció de noves tecnologies que facin més àgil, senzill i sostenible l’ús de l’autobús a l’illa d’Eivissa.

En la propera setmana el vicepresident primer i conseller del departament de Territori, Ordenació Turística, Mobilitat, Infraestructures Viàries i Lluita contra l’Intrusisme, Mariano Juan, compareixerà per explicar tots els detalls d’aquesta publicació i respondre a totes les qüestions. Les ofertes es poden presentar fins el 24 de gener a les 14 hores.