Notícies relacionades

El Servei d'autobús avança l’inici de tres línies estacionals durant la Setmana Santa

El Servei d'autobús avança l’inici de tres línies estacionals durant la Setmana Santa

A partir del 22 de març, i durant la Setmana Santa, el Consell d’Eivissa incrementa les connexions amb l’aeroport amb l’activació de les línies 9, 10E i 24

El Consell d’Eivissa avançarà al 22 de març la posada en marxa de tres línies estacionals que connecten diferents indrets de l’illa amb l’aeroport. Concretament es tracta de les línies L9 (Sant Antoni – Sant Josep – Aeroport), L10E (Aeroport Express) i L24 (Cala Nova – es Canar – Santa Eulària – Aeroport).

D’aquesta manera, el Consell d’Eivissa adequa part de la seua oferta a la Setmana Santa, oferint un servei de connexió directa entre la terminal aeroportuària i algunes de les zones turístiques més importants que, en temporada baixa, no s’ofereix.

El director conseller de Transports, Mariano Juan, ha explicat que “des del Departament som conscients de l’esforç que el sector turístic privat està fent per poder oferir un servei de qualitat a totes aquelles persones que visiten la nostra illa en Setmana Santa, una època que, enguany, arriba especialment prompte, el que obliga a haver d’ajustar els serveis públics al previsible augment de demanda”. En aquest sentit el director insular ha explicat que “l’acord tancar amb els operadors d’autobús significarà activar aquestes línies en les dos setmanes de més afluència turística, i mantenir-les en el cas que l’ocupació hotelera de les zones afectades romangui estable i en xifres considerables”.

Millores en l’autobús

Aquest avanç de la temporada en algunes línies a partir del dia 22 és una de les múltiples millores que en el darrer any s’ha posat en marxa en les línies d’autobús, com és la creació d’una línia circular que uneix tots els aparcaments dissuasius de la ciutat d’Eivissa, reforços en línies noctunes, l’habilitació de noves parades a la línia de Cala Salada o l’augment de l’horari de la línia de Puig d’en Valls per donar servei a la tarda i a la nit, entre d’altres.

Documents