Noticias relacionadas

El Consell d’Eivissa incorpora a 20 persones desocupades gràcies al projecte SOIB Reactiva

El Consell d’Eivissa incorpora a 20 persones desocupades gràcies al projecte SOIB Reactiva

 

La consellera del departament de Benestar Social i Recursos Humans del Consell Insular d’Eivissa, Carolina Escandell, ha rebut aquest dimecres a un total de vint persones treballadores, que s'han incorporat a la màxima institució insular a través del programa del SOIB Reactiva 2022.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar la contractació de persones joves desocupades menors de 30 anys i persones en situació de desocupació de llarga durada de més de 30 anys, com a col·lectius amb més dificultats d'inserció en un mercat laboral que ha estat objecte de transformacions profundes, que afectin l'ocupació de manera sensible.

La consellera del departament de Benestar Social els hi ha donat la benvinguda al Consell Insular d'Eivissa i els ha animat a aprofitar aquesta experiència laboral de servei públic, remarcant que tenen una oportunitat “d’aprendre i desenvolupar-se professionalment dins de l'organització, envoltats d'un bon equip humà”. Les 20 persones incorporades són totes auxiliars administratives que reforçaran durant sis mesos les diferents unitats i departaments del Consell insular d’Eivissa.

El projecte, promogut pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears, SOIB, disposava de vint-i-sis places per un import de subvenció de 406.644,59 euros dins del programa SOIB Reactiva 2022, finançat per la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.