Noticias relacionadas

El concert d’habitatge supervisat arriba a 1.135.000 euros, augmentant un 127%

El concert d’habitatge supervisat arriba a 1.135.000 euros, augmentant un 127%

El nombre de places concertades també augmenta passant de 12 a 27

El BOIB núm.87 del passat dimarts 27 de juny ha publicat les bases per a la concertació social del servei d’habitatge supervisat per a persones amb discapacitat intel·lectual i/o del desenvolupament de l’illa d’Eivissa. La consellera Carolina Escandell ha explicat que es tracta del primer concert d’habitatge supervisat que es treu sota el paraigua de la Cartera de Serveis aprovada definitivament  el passat mes de març, “el que suposa garantir els serveis que s’ha de prestar a la ciutadania illenca que més ho necessita d’una manera estable i amb uns elevats estàndards de qualitat”.

Així, l’actual concert d’habitatge supervisat ha passat de 500.000 euros a 1.135.661 euros, el que representa un 127% més de despesa, i ha augmentat en 15 places, passant de 12 a 27, “en resposta a la demanda real que tenim d’aquest recurs a Eivissa” ha assenyalat Escandell.

A més, altra de les novetats que inclouen les bases d’aquest concert és que suposa un canvi en el model assistencial, centrat en la persona, depenent de les seues necessitats, per a lo qual es dotaran d’una sèrie de complements per  a millorar la seua atenció, concertant també 27 complements d’habitatge supervisat d’alta intensitat, 5 complements per necessitats de suport per motius mèdics o conductuals i 1 complement per necessitats especials de suport.

Els interessats en presentar sol·licituds per a aquest concert han de presentar la documentació a través de la seu electrònica del Consell Insular d’Eivissa.