Noticias relacionadas

El Consell Insular d’Eivissa complementa la línia d’autobús L45 amb una nova circular directa a Dalt Vila

El Consell Insular d’Eivissa complementa la línia d’autobús L45 amb una nova circular directa a Dalt Vila

Aquesta nova línia d'autobús se suma a la recent ampliació de la línia L50B, que connecta els pàrquings dissuasius d'Eivissa amb el centre de la ciutat al llarg d’aquest estiu.

El Consell Insular d’Eivissa, a petició de l'Ajuntament d'Eivissa, ha posat en marxa una variant de la línia d'autobús L45, la línia L45C, que recorre el centre històric de la ciutat d'Eivissa, permetent així als turistes i residents accedir a l'antiga ciutat emmurallada de Dalt Vila d'una forma més còmoda.

Aquesta línia ‘L45C’, que és gratuïta per a tothom, realitza un recorregut circular que comença en el carrer Jaume I, a l’accés a Dalt Vila, i compta amb parades al Museu d’Art Contemporani, a la plaça de sa Carrossa, a l’Ajuntament i Dalt Vila. Aquest servei va arrencar divendres passat 28 de juliol i es mantindrà en funcionament fins a finals d'estiu, amb un horari de 18.00 hores a 00.00 hores i amb una freqüència de 30 minuts per cada parada.

La finalitat d'aquesta línia d'autobús és complementar la pujada dels usuaris a la zona més elevada de la capital d'Eivissa, amb diverses parades que permeten als seus visitants conèixer els baluards i racons del recinte emmurallat de Dalt Vila.

Des del Consell d’Eivissa el conseller de Transports, Mariano Juan, ha subratllat que “la nostra fi és recollir les peticions de l'Ajuntament d'Eivissa que permeten donar un servei públic més eficient i adaptat a les necessitats dels ciutadans”. “Així, el nostre propòsit és ajustar-nos a les demandes dels usuaris i que la confiança en el transport públic, a través també de les bonificacions posades en marxa ja l'any passat, segueixi en alça”.

Per part seva, el regidor de Transport Públic de l'Ajuntament d'Eivissa, Rubén Sousa, ha valorat la col•laboració del Departament de Transports Consell Insular d'Eivissa per modificar el recorregut del servei d'autobús d'aquesta línia i així, “millorar la mobilitat del municipi, facilitant l'accès a Dalt Vila”.

"Amb els canvis recents a les línies L50B i L45C es vol millorar la mobilitat de la Ciutat d'Eivissa, connectant els aparcaments dissuassius i el centre i contribuint també a una   millora de l'accès a Dalt Vila", ha declarat el regidor de Transport Públic de l'Ajuntament d'Eivissa.